يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 5 May 2024
 
۰

طرز تهیه سرکه سیب در خانه

يکشنبه ۷ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۵۷
کد مطلب: 783446
اگر دلتان می‌خواهد در خانه سرکه سیب درست کنید، از این دستور تهیه پیروی کنید.
طرز تهیه سرکه سیب در خانه
به گزارش جهان نيوز، در این روزهای کرونایی در خانه دست به کار شوید و سرکه سیب درست کنید.
 
مواد لازم برای تهیه سرکه سیب:
. سیب: ۳ کیلو
. سرکه سفید: ۳ فنجان
. شکر: ۳ قاشق غذاخوری
. نمک: ۳ قاشق چای‌خوری
. نخود: ۲۰ عدد
. آب : به میزان لازم 

طرز تهیه سرکه سیب:
۱. ابتدا سیب‌ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته‌های آن ها را جدا کنید.

۲. سیب‌های خرد شده را در دبه‌ای مناسب بریزید. حدود ۱/۴ دبه خالی باشد، دبه را نباید پر کرد. زیرا باید فضای خالی داشته باشد.

 ۳. سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط کرده و با  آب داخل دبه بریزید. مراقب باشید آب، دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه‌ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در دبه انجام بدهید. چون در دبه ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.

 ۴. بعد از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب‌ها را به سمت پایین دبه فشار دهید. بعد از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید. بعد از ۲۰ روز سیب‌ها نرم شده و ته ظرف ته‌نشین می‌شوند.

سرکه را حداقل ۵۰ روز دست نزنید تا جا بیفتد. پس از این مدت سرکه آماده است. آن را درون پارچه تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.
مرجع : ایرنا
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *