کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

طرز تهیه سرکه سیب در خانه

ایرنا , 7 آذر 1400 ساعت 10:57

اگر دلتان می‌خواهد در خانه سرکه سیب درست کنید، از این دستور تهیه پیروی کنید.


به گزارش جهان نیوز، در این روزهای کرونایی در خانه دست به کار شوید و سرکه سیب درست کنید.
 

مواد لازم برای تهیه سرکه سیب:
. سیب: ۳ کیلو
. سرکه سفید: ۳ فنجان
. شکر: ۳ قاشق غذاخوری
. نمک: ۳ قاشق چای‌خوری
. نخود: ۲۰ عدد
. آب : به میزان لازم 

طرز تهیه سرکه سیب:
۱. ابتدا سیب‌ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته‌های آن ها را جدا کنید.

۲. سیب‌های خرد شده را در دبه‌ای مناسب بریزید. حدود ۱/۴ دبه خالی باشد، دبه را نباید پر کرد. زیرا باید فضای خالی داشته باشد.

 ۳. سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط کرده و با  آب داخل دبه بریزید. مراقب باشید آب، دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه‌ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در دبه انجام بدهید. چون در دبه ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.

 ۴. بعد از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب‌ها را به سمت پایین دبه فشار دهید. بعد از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید. بعد از ۲۰ روز سیب‌ها نرم شده و ته ظرف ته‌نشین می‌شوند.

سرکه را حداقل ۵۰ روز دست نزنید تا جا بیفتد. پس از این مدت سرکه آماده است. آن را درون پارچه تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.


کد مطلب: 783446

آدرس مطلب: https://www.jahannews.com/news/783446/طرز-تهیه-سرکه-سیب-خانه

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com